Del

Årets Transportvirksomhed 2019: Her er finalisterne

Dysten om at blive Årets Transportvirksomhed 2019 kommer til at stå mellem AVAS - Aalborg Vognmandsforretning A/S, JH Transport & Logistics A/S fra Brøndby og Vognmand Filtenborg fra Nykøbing Mors.

Det står klart, efter finalisterne for kort tid siden blev præsenteret på Volvos stand på transportmessen i Herning for de mange gæster på standen.

Volvo Trucks Danmarks adm. direktør Lars Bo Larsen stod for afsløringen af de tre finalist-virksomheder, som hver modtog lykønskninger på scenen. Derudover roste han på vegne af hele partnergruppen alle de nominerede for deres kandidaturer omkring konkurrencens tema, som i år er bæredygtig drift, herunder rekruttering og ledelse, grøn drift og social ansvarlighed.

I alt blev der afgivet over 1800 stemmer og der var meget tæt løb mellem de fem kandidater, som udover finalisterne har inkluderet Olaf Jensen A/S og Autobude A/S.

Sms-afstemning åbner mandag
Den endelige vinder af Årets Transportvirksomhed skal nu findes på baggrund af resultatet af en sms-afstemning mellem de tre finalister, samt juryens vurdering. 

Hold øje med Årets Transportvirksomhed på Facebook på mandag kl. 12, når koderne til sms-afstemningen offentliggøres.

Juryen i Årets Transportvirksomhed består af Christoffer Greenfort fra Dansk Erhverv, Allan Larsen fra Transportens Innovationsnetværk/DTU og Peter Rasmussen fra Circle K.

Vinderen af Årets Transportvirksomhed kåres i forbindelse med DTL's generalforsamling i København d. 11. maj.

 

Årets Transportvirksomhed 2019 afholdes i samarbejde med Bridgestone, Circle K, IF Skadeforsikring, Jyske Finans, SOS/Dansk Autohjælp, VGB og Volvo Trucks.