Del

Bliv medlem af DTL - Danske Vognmænd

I DTL kender vi de udfordringer, vognmanden møder i sin hverdag. Vi lytter til, hvad der er vigtigt for dig for som vognmand og vi hjælper dig, når det bliver nødvendigt. Et stærkt hold af kompetente medarbejdere med baggrund som netop vognmænd, i politiet, i politik og i transportbranchen står hver dag klar til at arbejde for dine interesser og rådgive dig.

Politisk slagkraft

DTL er danske vognmænds mest slagkraftige brancheorganisation.

Det er vi bl.a., fordi vi har sat vognmændenes og godstransportens vilkår allerøverst på dagsordenen på Christiansborg og i EU.

Det kræver en benhård indsats at imødegå politikerne, der laver lovene og reglerne, myndighederne der håndhæver dem, og de aktører, der altid prøver at omgå.

Den indsats leverer DTL for dig og for de danske vognmænd. Det er derfor, vi er her.

Som medlem af DTL får du den sikkerhed, du har brug i dagligdagen i din virksomhed.   

Medlemsservice

Vores konsulenter i medlemsservice står hver dag klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig om alt fra punkteringer til APV. Vi hjælper dig også med at få styr på dine chaufførers køre- hviletid via Tacho Online fra DTL’s selskab, TungVognsSpecialisten.

En vigtig del af rådgivningen handler om medarbejderforhold, hvor vores HR-eksperter kan støtte i forbindelse med bl.a. ansættelser og afskedigelser.

DTL's konsulenter og specialister sidder klar på vores kontorer rundt i hele landet til at hjælpe med de fleste vanskeligheder i forbindelse med love og regler, som du støder på.

Medlemmer har også adgang til rådgivning hos vores samarbejdspartnere – fx om regnskab, forsikring, brændstof, uddannelse og jura. 

Medlemsfordele

I DTL passer vi på medlemmerne.

Vi arbejder hver dag på at kunne tilbyde vore medlemmer gode og brugbare fordele. Både når vi taler rådgivning, service, og de redskaber, der skal til for at din virksomhed fungerer hele vejen rundt.   

Det kan være, når du har brug for hjælp til det juridiske. Eller når du vil benytte dig af vores attraktive medlemstilbud og fordelagtige priser på forsikring, brændstof, bilsyn, vejhjælp og alt det andet, der er vigtigt for i din forretning.

Som medlem af DTL kan du benytte dig af alle vores medlemstilbud.

Vi er opmærksomme på medlemmernes behov, og arbejder hele tiden på at udbygge listen af tilbud for at tjene dig bedst muligt.

Netværk

Du har mulighed for at blive en del af fællesskabet i din lokale vognmandsforening eller i en af specialforeningerne og de faglige netværk, hvor erfaringsudveksling og sparring er en central del.

Der bliver løbende afholdt medlemsmøder og Vognmandens Dag, med plads til såvel fagligt som socialt indhold.

Udover lokalforeningerne rundt og i landet, har DTL følgende specialforeninger og faglige netværk:

  • Danaffald
  • Dansk Møbeltransport Forening
  • Danske Fragtmænd
  • DTL Dyr
  • Kran Blok Erfa
  • Specialforeningen for Kurér- og Varebilstransportører (SKV)
  • Netværket for Selvkørende Vognmænd
  • DTL Foder og Fødevarer

Bliv medlem

Indmeldelse i DTLMedlemsfordele fra vore samarbejdspartnere

Yderligere oplysninger

Vidste du, at...

DTL har ca. 35 ansatte i organisationen? Hver dag rådgiver vi medlemmerne om stort og småt.