Del

Kontakt ansvarlig

Lisbeth Hamberg

PA, direktionssekretær

Organisation

DTL er en landsdækkende organisation, som består af lokal- og specialforeninger, faglige netværk, servicekontor, et kommercielt selskab, et kontor i Bruxelles og et hovedkontor i København.

Faglig styrke i én organisation

Som medlem af DTL har du én organisation i ryggen – hele vejen fra din virksomheds adresse til de politiske beslutningstagere på det lokale rådhus, Christiansborg og Bruxelles.

I din lokalforening får du et fagligt og socialt netværk med andre lokale DTL-vognmænd og med mulighed for at præge DTL – både lokalt, på landsplan og internationalt.

Med andre ord: Én samlet indgang til varetagelse af dine interesser som vognmænd og én indgang til indflydelse – hele vejen.

DTL består også netværk og ERFA-grupper. Her er der fokus på specialisering og lige netop din virksomheds særlige profil. Specialforeningerne skaber en bred vifte af tilbud og interessante og vigtige fora for videns- og erfaringsdeling.

Som noget særligt har vi også et netværk for unge DTL-medlemmer. Medlemmerne er erfarne i branchen, men nye som vognmænd, og ivrige efter at finde deres egen måde at gøre tingene på – i et inspirerende og givende fællesskab med ligesindede.