Del

Kontakt ansvarlig

Morten Lindbo

Pressechef

Nyheder og presse

Læs nyheder og pressemeddelelser, læs i DANSKE VOGNMÆND, lyt til podcasts og tilmeld dig DTL's nyhedsudsendelser. Her finder du også oplysninger om kontakt til presseansvarlig og medieinformation, hvis du er annoncør.

Nyheder og klare holdninger til tiden

DTL er synlig for vores medlemmer og i offentligheden gennem elektroniske nyheder og vores trykte magasin.

 

Vi udsender pressemeddelelser med holdninger og kommentarer til aktuelle politiske spørgsmål. Vi udsender vores faste nyhedsbrev med information til medlemmerne om bl.a. regler, kurser og arrangementer og medlemstilbud. Og vi udsender hver morgen presseklip med en oversigt over de vigtigste historier for transportbranchen.

Vi laver også lyd til podcasts med nyheder, reportager og debat om mennesker og transport.

DTL har en endvidere en stærk og synlig position i den offentlige debat om det danske transporterhverv og optræder ofte i landsdækkende og regionale medier.

Det er alt sammen en helt central del af interessevaretagelsen for medlemmerne.

DANSKE VOGNMÆND

DTL-Magasinet Danske Vognmænd er flagskibet i DTL's kommunikation med medlemmerne og offentligheden.

Her kan du læse om testkørsler af lastbiler og varebiler, politiske interviews, skarpe analyser, nye undersøgelser og andet med betydning og gennemslagskraft i medierne, blandt DTL's medlemmer og i branchen i almindelighed.

Magasinet er også dér du finder DTL's klare synspunkter og hvor du bliver opdateret på alle de politiske dagsordener, der angår vores branche.

DTL's nyhedsudsendelser

DTL's nyhedsbrev

Nyheder fra DTL, herunder fra DTL-Magasinet DANSKE VOGNMÆND. Her får du også nyheder om bl.a. medlemstilbud, kurser og arrangementer, praktiske oplysninger om regler, frister og alt det, der er væsentligt for vilkårene i vognmandsforretningen.

Webnyheder

DTL's pressemeddelelser. Kommentarer på politiske nyheder og aktuelle begivenheder med interesse for danske vognmænd og transporterhvervet.

Presseklip

Vi udsender hver dag inden kl. 07.30 en oversigt over døgnets vigtigste transportnyheder. Du modtager presseklip alle hverdage året rundt undtagen i juli måned.

Tilmelding til nyhedsbrev

* obligatorisk felt
Åbne nyhedsbreve

Har du en historie?

Kontakt DANSKE VOGNMÆNDs redaktion