Del

Om DTL

DTL - Danske Vognmænd. Eller blot DTL i daglig tale. Vi er en brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej.

Vi varetager danske vognmænds interesser hjemme og ude

DTL er den mest markante og vigtigste brancheorganisationen for de danske vognmænd.

DTL's formål er at varetage vognmændenes interesser over for det politiske system. Og at rådgive DTL-medlemmerne, så vognmændenes hverdag kan fungere så effektivt og problemfrit som muligt.

Politisk varetager vi medlemmernes interesser på Christiansborg og i Bruxelles. Og den praktiske rådgivning klarer vi enten på telefonen fra vores regionskontorer fordelt ud over landet - eller ude i medlemsvirksomheden.

DTL har hovedkontor på Grønningen i København, men vores organisation er lokalt forankret i ikke mindre end 28 medlemsforeninger. På den måde er vi altid tæt på dig og din hverdag.

Og samtidig er vi tilstede, dér hvor de store politiske kampe står.

Stærkt nordisk samarbejde
DTL - Danske Vognmænd er også medlem hos Dansk Erhverv, og vores organisation omfatter også en arbejdsgiverforening (DTL-A), som varetager alle arbejdsgiverspørgsmål, overenskomst-spørgsmål osv.

DTL er desuden initiativtager til og del af Nordic Logistics Association (NLA) med base i Bruxelles.

Her arbejder vi tæt sammen med de svenske, norske og finske vognmandsorganisationer om at påvirke beslutningerne på europæisk plan. NLA arbejder desuden tæt sammen med de franske og tyske vognmandsorganisationer, og vi bor under samme tag i Bruxelles.

Som nyt medlem i DTL bliver du en del af et politisk, fagligt og praktisk fællesskab, der strækker sig fra din virksomhedsadresse - og hele vejen til Bruxelles og EU-systemet.