Del

Kontakt ansvarlig

Frank Davidsen

Underdirektør, leder af DTL's medlemsservice

DTL giver dig kyndig rådgivning

Hos DTL får du rådgivning af vores konsulenter, som bl.a. selv har baggrund som vognmænd, politifolk. Vores konsulenter kender reglerne, lovene og ved hvordan myndighederne kontrollerer og sanktionerer. Og så forstår de, hvad det kræver for en vognmand, der skal drive sin forretning.

Få rådgivning om regler, kontrol og kurser

DTL's konsulenter er ekstraordinært godt kvalificerede til at rådgive danske vognmænd om den samlede pakke af regler, krav og kontrol, der direkte påvirker den daglige drift i en vognmandsvirksomhed.

Men det kan også være, du har behov for at vide noget om en række andre områder. Du kan læse om nogle af emner herunder, som DTL's konsulenter kan rådgive dig om.

Ansættelsesforhold

DTL kan rådgive dig om kontrakter, sygefravær mm. i forhold til chaufførerne.

APV og arbejdstilsyn

DTL kan assistere ved udførelse af Arbejdspladsvurdering (APV) og ved forberedelse af kontrolbesøg fra Arbejdstilsynet. Hos os får du et værktøj, som du kan bruge til at forbedre arbejdsmiljøet i din forretning.

Regler og kontrol

DTL kan forberede dig på virksomhedskontrol – fx ved kontrol af køre- og hviletid eller foder- og fødevarekontrol. Vi rådgiver dig om en konkret bødesag ved regelfortolkning, så du undgår ny straf.

Egenkontrol

DTL kan rådgive om egenkontrolprogrammer og myndighedskontrol generelt.

Leverandører og samarbejde

DTL tilbyder eftersyn af leverandør- og samarbejdsaftaler.

Kurser

DTL udbyder en række kurser for både varebils- og lastbilvognmænd i fx vognmandskursus, farligt gods og miljøledelse.