Del

Ny forsikringspartner: Startskuddet er gået til et nyt samarbejde med forsikringsselskabet If

Fra 1. januar er If Skadeforsikring DTL’s nye forsikringspartner. If er Nordens største og førende forsikringskoncern, og det sjettestørste forsikringsselskab i Danmark.

If har i mere end 40 år har været fast samarbejdspartner for DTL’s søsterorganisation i Norge, NLF. Det tætte samarbejde mellem If i Danmark og Norge gør, at If fra dag ét kan tilbyde en række af de ydelser rettet specielt mod vognmandsbranchen, som parterne i Norge har udviklet og opbygget gennem mange år.

Det har derfor været muligt for DTL at indgå en aftale med en forsikringspartner, som baserer sig på solid forståelse for vognmænds behov og prioriteringer, uanset om man har en, to eller tredive lastbiler. Aftalen, der er indgået mellem DTL og If starter således et godt stykke oppe på stigen med serviceydelser.

Lyttet til medlemmerne

DTL’s adm. direktør Erik Østergaard glæder sig til samarbejdet, som vil være til gavn for medlemmerne: - Aftalen med If kom i stand, fordi vi hele tiden skal sikre de bedste tilbud på hylden til DTL-medlemmerne, og det mener jeg, vi nu kan på forsikringsområdet, siger han i anledning af DTL’s skift af forsikringspartner til If fra nytår.

– DTL’s samarbejdsaftale med If skal sikre, at DTL’s medlemmer får den bedste forsikringsløsning på den nemmeste måde. If har lyttet til de mange medlemmer, der har efterspurgt en ny forsikringspartner og en totalleverandør, hvor man har mulighed for at samle sine private og erhvervsforsikringer ét sted. Det tilbyder If, forklarer DTL-direktøren, der fortsætter: 

– If topper muligheden med en ekstra rabat til de medlemmer, der netop vælger at samle både private og erhvervsforsikringer hos dem, og så får vi tilbudt nogle helt unikke fordele, som kun gælder DTL-medlemmer.

Det her får DTL-medlemmerne blandt andet ud af samarbejdet:

  • Personlig rådgivning af vognmandseksperter
  • Forsikringer med dækningsgaranti
  • Skadebuffer – pengene kan du anvendes til at betale hele eller dele af selvrisikoen, hvis du får en skade
  • DTL repræsentanter i skadeudvalg, hvor DTL har det sidste ord ved erstatningsuenigheder
  • Privatforsikringer med op til 20% rabat
  • Et telefonnummer 70 12 12 32

Sådan skifter du forsikringsselskab

Når du har talt med en DTL-rådgiver hos If og besluttet dig for at flytte dine forsikringer, sørger If for alt det praktiske og for at oprette de nye forsikringer som aftalt. Det eneste If skal bruge fra dig, er en skriftlig accept af, at de må kontakte dit nuværende forsikrings­selskab. Derefter klarer If det, der ellers kan gøre det bøvlet at skifte selskab.

Kontakt If og læs mere i DTL Magasinet

Kontakt If’s DTL-rådgivere på telefon 70 12 12 32 eller send en mail på: dtl@if.dk.

Du kan læse meget mere om DTL-medlemmers fordele her og i DTL Magasinet nr. 1, der udkommer 11. januar.