Del

Ny forsikringspartner: Det får du, når du skifter til If

Fra 1. januar er If DTL’s nye forsikringspartner. Læs her, hvad If kan tilbyde DTL’s medlemmer.

At skabe forbedrede vilkår for dan­ske vognmænd. Det er ifølge DTL’s adm. direktør Erik Østergaard eksistensberettigelsen for DTL - Danske Vognmænd.

- Aftalen med If kom i stand af selvsamme grund: Fordi vi hele tiden skal sikre de bedste tilbud på hylden til DTL-medlem­merne, og det mener jeg, vi nu kan på forsikringsområdet, siger han i anledning af DTL’s skift af forsikringspartner til If fra nytår.

- If er Nordens største forsikringssel­skab, de har et årelangt samarbejde med NLF i Norge, som DTL er tæt koordinerede med, så på alle måder er det et helt oplagt samarbejde. Jeg er temmelig stolt af den her aftale, for nu at sige det på jysk, siger DTL-bossen.

DTL’s samarbejdsaftale med If skal sikre, at DTL’s medlemmer får den bedste forsik­ringsløsning på den nemmeste måde. If har lyttet til de mange medlemmer, der har efterspurgt en ny forsikringspartner og en totalleverandør, hvor man har mulighed for at samle sine private og erhvervsforsik­ringer ét sted. Det tilbyder If.

If topper muligheden med en ekstra rabat til de medlemmer, der netop vælger at samle både private og erhvervsforsikringer hos If. Og så får de tilbudt nogle helt unikke fordele, som kun gælder DTL-medlemmer.

If er Nordens største og førende forsik­ringskoncern og det sjettestørste forsik­ringsselskab i Danmark.

If har i mere end 40 år været fast samar­bejdspartner for DTL’s søsterorganisation i Norge, NLF. Det tætte samarbejde mellem If i Danmark og Norge gør, at If fra dag ét kan tilbyde en række af de ydelser rettet specielt mod vognmandsbranchen, som parterne i Norge har udviklet og opbygget gennem mange år.

Læs mere om, hvad If har på hylderne her