Del

Klar til Transport 2023

Når dørene den 20. april går op til tre dages transportmesse i Herning, finder man DTL på sin vante plads i Hal J1 sammen med ni samarbejdspartnere samt nogle af DTL’s netværk og specialudvalg.

DTL’s stand finder du i Hal J1, som er den første hal til højre for Indgang Vest. Her vil vognmænd og andre interesserede kunne møde DTL-konsulenterne, Torsten Holbek fra NLA og tre af DTL’s netværk, som er DTL Ungdom, Selvkørnenetværket og Kran Blok-Erfa. 

- Vi har valgt at fokusere på de konkrete behov, som vognmanden har i hverdagen. Og samlet tilbuddene under ét. Som vanligt holder vi fokus på bedre muligheder for det direkte møde med DTL og vores stærke samarbejdspartnere, siger Frank Davidsen, chef for medlemsservice i DTL. 

Han gør også opmærksom på, at DTL og Jyske Finans kårer vinderen af Den Grønne Transportpris. Det foregår i år på Grøn Scene i Hal J3 torsdag den 20. april kl. 13.00. 

På DTL’s stand kan Transport 2023-gæsterne ud over naturligvis DTL også møde DTL’s samarbejds- partnere If, Circle K, TungVognsSpecialisten (TVS), Applus, AMU Transport Danmark, Proløn, Lexoforms, SOS Dansk Autohjælp og Jyske Finans. 

Om Transport 2023
Transport 2023 er Skandinaviens største transportmesse og hele branchens mødested. Transport 2023 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk Person Transport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.