Del

DTLs drift under covid-19-situationen

Intet er helt som det plejer i disse dage. DTL-Danske Vognmænd opretholder dog alle funktioner og står som altid til rådighed for medlemskredsen – men arbejdet foregår fortrinsvis hjemmefra, over telefon, mail, skype etc., og møder og større forsamlinger udskydes de kommende uger. Den danske regerings instrukser følges naturligvis.

Eskaleringen af situationen omkring Covid-19 er gået hurtigere end først forventet. Regeringens udmelding i aftes var imidlertid ikke til at tage fejl af: Danmark står over for en helt ekstraordinær sundhedskritisk situation. Det forpligter selvsagt også både DTL og medlemmerne, så smittespredningen kan minimeres.

I resten af denne uge samt ugerne 12 og 13 (til og med den 29. marts) vil der derfor være meget begrænset fysisk tilstedeværelse på DTLs lokationer, mens et flertal af DTL-medarbejderne fortsat vil være i sving som normalt – blot hjemmefra.

Den danske regering kan, afhængig af udviklingen, komme med flere, nye og skærpende retningslinjer. Disse vil DTL følge og efterleve nøje. I det omfang, de måtte influere på ovenstående, vil vi oplyse herom.

Al kontakt til DTLs medarbejdere er uændret på mail og telefon, og DTLs hovednummer fortsat aktivt: +45 7015 9500. Øvrige kontaktdata på www.dtl.eu

Du kan finde flere oplysninger om hvordan du bør forholde dig både privat og professionelt her: 

Virksomhedsguiden

Politi