Del

DTL: PostNord synker

Er der en voksen til stede? Er der bare ét parti i Folketinget, der er klar til at smække kassen i og trække stikket? Sådan spørger DTL-bossen ovenpå endnu et milliard-underskud i PostNord-regnskabet

PostNord er igen kommet ud med et milliard-underskud, og igen er det først og fremmest den danske del af selskabet, der klarer sig dårligt.

- Det er helt uacceptabelt, det kan ikke fortsætte sådan her, siger DTL - Danske Vognmænds administrerende direktør, Erik Østergaard.

- PostNord bidrager hver eneste dag til en skævvridning af markedet. Hver evig eneste dag sættes private, selvstændige vognmænd ringere i en unfair konkurrence, og det sker ikke bare med de danske politikeres billigelse – det sker faktisk også for skatteydernes penge. For igen og igen er der blevet hældt milliardbeløb i den synkende skude.

DTL-direktøren sammenligner PostNord med Titanic:

- Situationen er bizar. Det meste af PostNord tager vand ind, store dele ligger langt under havoverfladen. Men alligevel sidder ledelsen sammen med politikerne i restauranten og lader musikken spille og champagnen flyde. Det er surrealistisk at være vidne til.

- Jeg efterlyser, at blot ét folketingsmedlem, bare ét parti, siger højt og tydeligt: Nu må den her galskab stoppe. Vi kan ikke blive ved med at smide gode penge efter dårlige. Er der overhovedet en voksen til stede?

- Det er mig helt ubegribeligt, at man – særligt under en borgerlig regering – ser igennem fingre med, at private virksomheder bliver udkonkurreret at et dybt kriseramt offentligt selskab for skatteydernes regning. DTL - Danske Vognmænd kommer til at opretholde presset på Christiansborg for at få stoppet denne farce, slutter Erik Østergaard.