Del

DTL: Nomineringsperioden for Den Grønne Transportpris forlænges

Den Grønne Transportpris, der er stiftet af DTL - Danske Vognmænd og Jyske Finans, sætter fokus på de mange konkrete grønne tiltag, som den enkelte vognmand iværksætter i sin virksomhed. Men på grund af Covid19 og udskydelsen af Transport2021 forlænges perioden for nomineringer til prisen.

Foto: Dansk Erhverv

- Det har fra start været hensigten, at afgørelsen af Den Grønne Transportpris skulle offentliggøres på DTL’s stand på Transportmessen, siger Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL.

- Da Transportmessen 2021 blev udskudt til september 2021, fandt vi det naturligt, at vi også forlænger perioden med Den Grønne Transportpris blandt DTL-medlemmerne frem til transportmessen, fortsætter Erik Østergaard.

Indtil nu har der været fuld gang i artiklerne om de mange spændende og interessante grønne initiativer, som allerede er i gang ude hos de enkelte vognmænd. Det er artiklerne og de historier fra branchen, der danner grundlaget for nomineringerne til Den Grønne Transportpris.

- Vi er rigtig glade for den opmærksomhed, der har været om Den Grønne Transportpris, udtaler Jørgen W. Kristensen, Head of Market i Jyske Finans.

-De første artikler med nomineringer kan allerede læses på Jyske Finans' hjemmeside  – og vi har flere gode artikler i pipelinen, som udgives hen over de første måneder af 2021. Forlængelsen af prisen giver os kun ekstra tid til at sætte mere spot på flere grønne initiativer i branchen og til at få flere DTL-vognmænd til at deltage i konkurrencen om prisen.

Juryen er klar

Udover forlængelsen af perioden for Den Grønne Transportpris har DTL og Jyske Finans sammensat juryen, som skal afgøre vinderen samt 2.- og 3. pladsen ud af de nomineringer der er kommet ind.

Juryen består af følgende:

Thomas Jensen, MF, Transportordfører i Socialdemokratiet.

Thomas er klar på opgaven og glæder sig til at dykke ned i de forskellige cases og tiltag som de nominerede virksomheder har bragt i spil for at gå en grønnere fremtid i møde.

Rune Grøndahl, Partner i KPMG Acor Tax.

Rune har været partner i KPMG siden juli 2015 og er endvidere Head of Automotive i Danmark. Han har solid erfaring med rådgivning af virksomheder og myndigheder, der beskæftiger sig med transport, og glæder sig til at bringe sine erfaringer i spil og kigge på hver enkelt virksomhed.

Helle Bjerrum Holm, Miljøkoordinator hos Aalborg Vognmandsforretning A/S.

Helle har været Miljøkoordinator hos Aalborg Vognmandsforretning siden april 2016 og har altid haft et stort fokus på miljøet i sit arbejde. Miljø-erfaringerne bliver afgørende, når Helle vurderer de nominerede til prisen.

Finn Bjerremand, Teknisk konsulent hos DTL-Danske Vognmænd.

Finn, der er mere end velkendt blandt DTL-medlemmerne, har været ansat som teknisk konsulent hos DTL siden 2014, men har altid haft fingrene dybt begravet i transportsektoren. Al den erfaring bringer Finn med sig, når han vurderer de nominerede til prisen.

Du kan nå det endnu!

Hvis du endnu ikke har nomineret enten dig selv eller en DTL-vognmand eller DTL-virksomhed, som du mener skal have et lod med i puljen, så kan du nå det endnu. Nu, hvor transportmessen er udskudt, er der god tid til at finde den helt rigtige case, der kan gøre dig eller en god kollega til Danmarks grønneste vognmand.

Læs om Den Grønne Transportpris lige her, hvis du vil vide mere om stiftelsen af prisen og hvad den har fokus på.