Del

Det gør mig stolt af at være medlem af DTL

Næstformand Ole Bang lod i sin beretning følelserne for foreningsarbejdet få frit løb. Den sønderjyske vognmand fra Haderslev, var imponeret over fremmødet på generalforsamlingen: -Det gør mig stolt af at være medlem af DTL, at vi kan samle så mange mennesker og være med til at sætte så megen dagsorden.

Vi er jo vognmænd, og vi synes selvfølgelig at lige netop vores erhverv er det vigtigste. Men når man hører landets statsminister og når alle kandidaterne til parlamentet midt i valgkampen tropper op hos DTL for at tale om netop vores erhvervs udfordringer, ja så synes man da det er noget ved.

Formidabel indsats

Ole Bang har i det forløbne år været rundt i krogene i organisationen – og han var synligt tilfreds: 

-Hver gang jeg kommer på Grønningen, så er det en fornøjelse at hilse på medarbejderne. Der er altid god stemning og der arbejdes seriøst med tingene. Det samme møder jeg og hører jeg fra regionskontorerne, hvorfra konsulenterne og de andre ansatte yder en formidabel indsats. På alle medlemmers vegne tak for det. Man følger jo også lidt med andre steder: Der er magtkampe og hele tiden kamp om retningen i andre organisationer. De store mod de små, de internationale mod de nationale… Man mærker forskellen når man samles, som nu i dag, i DTL.

Tak til medarbejdere og samarbejdspartnere

Næstformanden fremhævede vigtigheden af at sætte pris på fællesskabet, som mærkes tydeligt i organisationen:

-Det oplever vi ikke bare til en generalforsamling som i dag, men også til de mange Vognmandens Dag-arrangementer, til de mange lokale møder og arrangementer – og for nylig også til transportmessen. Jeg var forbi DTL-standen. Det var en flot stand og alle de kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere var til stede. Jeg vil gerne takke DTL-medarbejderne for det flotte arbejde med messen. Og en stor tak også til TVS, der trak et stort læs på standen med at synliggøre og tiltrække kunder/medlemmer til både TVS og DTL.

Ole Bang takkede til sidst DTLs samarbejdspartnere som til daglig og ved transportmesserne, er med til at gøre det attraktivt at være DTL-medlem:  Circle K, If Skadesforsikring, Applus, SOS-Dansk Autohjælp, COMA-system og Jyske Finans,