Del

COVID-19-restriktioner i Nordjylland: DTL følger situationen tæt

Myndighederne har iværksat en række lokale restriktioner i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø kommuner for at begrænse smitteudviklingen af den særlige mink-virus-variant. DTL følger situationen tæt og er i løbende dialog med regeringen og myndighederne.

DTL modtager i øjeblikket mange henvendelser fra medlemskredsen, i både Nordjylland og udenfor, om betydningen og fortolkningen af regeringens udmelding torsdag d. 5. november 2020 vedr. restriktionerne på godstransport i forbindelse med restriktionerne i Nordjylland.

DTL har siden regeringens udmelding været i løbende dialog med Transportministeriet og her til morgen er der en række møde med Transportministeriet, transportministeren og transportbranchen med henblik på en afklaring af, hvordan regeringens udmelding skal fortolkes og håndteres. Det understreges at reglerne først er tiltænkt at skulle træde i kraft på mandag d. 9. november.

Vi forventer, at møder fredag d. 6. november giver mere konkret afklaring og vejledning om den praktiske håndtering af regeringens udmelding, hvad angår godstransport.

Vi har samlet informationen om den aktuelle information på en side, som opdateres løbende så snart nye oplysninger er tilgængelige.