Del

Kontakt ansvarlig

Frank Davidsen

Underdirektør, leder af DTL's medlemsservice

Er du DTL's nye konsulent eller regnskabsmedarbejder?

I DTL - Danske Vognmænd søger vi både en ny konsulent til at hverve medlemmer og yde faglig bistand til de eksisterende medlemmer og en ny regnskabsmedarbejder, begge i DTL's Medlemsservice med udgangspunkt i DTL's servicekontor i Vejle.

Er du vores nye konsulent i DTL – Danske Vognmænd?

Kan du møde vognmænd i øjenhøjde og brænder du for salg, herunder salg af medlemskaber og personlig rådgivning? Så er du givetvis vores nye konsulent i DTL's Medlemsservice.

Din primære arbejdsopgave bliver at sælge DTL medlemskaber, formidle DTL fordelsaftaler, som vi har med vores samarbejdspartnere, og sekundært at yde faglig bistand til eksisterende medlemmer. Vi forventer, at du har erfaring med salg, fx gennem kommercielt salg til transportbranchen, og at du forstår at skabe relationer, som fører til nye medlemskaber gennem god rådgivning. Du arbejder selvstændig og er god til at holde fokus på opgaven. For at nå dine mål forstår du at dele relationer med resten af organisationen.

Vores nye konsulent skal også have en god forståelse af vognmændenes virkelighed og vilkår, samt kunne agere professionelt i en jordnær og afslappet atmosfære. Du besidder en god basisviden om transporterhvervet og hurtigt kan tilegne dig mere viden, så du er godt rustet til din nye opgave i vognmandsbranchens mange regler. Du behøver ikke at være ekspert i alt, da opgaverne løses opgaverne i tæt samarbejde med DTL's konsulentteam.

Du skal desuden være sekretær for enkelte af DTL's medlemsforeninger, kunne holde oplæg på medlemsmøder og undervise på DTL's kurser.

DINE FAGLIGE KOMPETENCER
Du har en baggrund fra transportbranchen, fx fra en transportvirksomhed, et AMU-center eller noget helt andet. Du har erfaring som sælger, eller så har du på anden vis arbejdet med salg og markedsføring. Din baggrund kan også være en transport- og logistikrelateret uddannelse krydret med kompetencer inden for markedsføring. Du har kendskab til ledelsesprincipper, økonomi og HR samt til transportoverenskomsten eller overenskomstområdet generelt. Du kan formulere dig på skrift og i tale, og du behersker MS-Officepakken.

DINE PERSONLIGE KOMPETENCER
Som person møder du omverden med venlighed, tillid og naturlig respekt. Du er serviceorienteret og har mod på en alsidig og hektisk hverdag og kan lide at rådgive om lovgivning og formidling heraf. Du er sympatisk og pålidelig, og dit engagement drives af motivation for at få sejren i hus. Du kan lide at arbejde selvstændig, men anser samarbejde og vidensdeling som et vigtigt parameter til succes.

OM OS
DTL – Danske Vognmænd er branche- og arbejdsgiverorganisation for den danske godstransportbranche. DTL har 1.600 medlemsvirksomheder og arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, Skandinavien, EU og internationalt.

DTL har hovedsæde i København og et servicekontor i Vejle. Du bliver tilknyttet kontoret i Vejle, men skal forvente at arbejde landsdækkende.

Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for at kunne arbejde lejlighedsvist hjemmefra. Du skal kunne køre i egen bil efter statens takster. Vi forestiller os, at du har bopæl et sted centralt i Jylland eller på Fyn, men det er ikke et must for at søge stillingen. Der skal i perioder påregnes aften- og weekendarbejde.

Du kan tiltræde snarest muligt.

DIN ANSØGNING
Vi skal have din ansøgning senest den 2. januar 2022, men send den gerne tidligere, da vi behandler ansøgningerne løbende. Bliver du indkaldt til en samtale, vil den foregå på DTL's servicekontor, Exxit 59, Transitvej 10, 7100 Vejle.

Ansøgning inkl. relevante bilag skal du maile til DTL på lih@dtl.eu, mærket ”ansøgning”.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Kim Tatt Jakobsen på tlf. 2276 8731 eller chef for Medlemsservice, underdirektør Frank Davidsen på tlf. 2275 2804.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du vores nye regnskabsmedarbejder i DTL – Danske Vognmænd?

Kan du møde danske vognmænd i øjenhøjde, er du løsningsorienteret, serviceminded og bredt favnende overfor medlemmer og kolleger? Så er du givetvis vores nye administrative medarbejder i DTL's medlemsservice.

Med udgangspunkt fra DTL's servicekontor i Vejle bliver du et vigtigt omdrejningspunkt i Medlemsservice, hvor dine primære arbejdsopgaver er at føre regnskab for DTL's medlemsforeninger, administrere kursustilmeldinger samt understøtte møde- og kursusafvikling.

Dit arbejde er fordelt med ca. 70 % regnskab/økonomi og 30 % øvrige opgaver, så derfor må du være fleksibel i forhold til også at løfte opgaver som fx telefonbetjening og medlemshenvendelser. Du sørger også for, at kontoret fungerer i hverdagen. Opgavepaletten er således bred med vægt på det regnskabstekniske og omhandler bl.a.:

• Bogføring, betalinger, afstemning og rapportering af balancer
• Klargøring af regnskaber til revisorgodkendelse
• Daglig sparring med medlemsforeningernes økonomiansvarlige
• Håndtere tilmelding og facilitering af kursusaktiviteter
• Bistå DTL´s medlemmer med værktøj til lovpligtig APV.
• Facilitering af interne møder og drift af kontoret ift. bestilling af materialer til kontoret
• Deltage ad hoc i DTL's telefonpasning

DINE FAGLIGE KOMPETENCER
Du bliver en succes i jobbet, hvis du har en finansiel baggrund som fx bogholder, regnskabsassistent eller en anden uddannelse inden for regnskab. Du har erfaring med tilsvarende opgaver, og det er en fordel, hvis du har arbejdet med Navision. Du er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, særligt Microsoft Excel og Word. Du behersker det danske sprog i skrift og tale.

DINE PERSONLIGE KOMPETENCER
Som person er du passioneret i forhold til dit arbejde, og du har en personlig interesse i, at få tingene til at lykkes. Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og dit serviceniveau er højt, ligesom du har en naturlig sans for, hvordan du skaber værdi og gode oplevelser for medlemmer og kolleger. Du er troværdig, velorganiseret, grundig og tager ejerskab for dine ansvarsområder. Du er selvkørende, initiativrig og arbejder godt med frihed under ansvar samt med en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.

OM OS
DTL – Danske Vognmænd er branche- og arbejdsgiverorganisation for den danske godstransportbranche. DTL har 28 medlemsforeninger og 1.600 medlemsvirksomheder. Vi arbejder aktivt for at forbedre transportbranchens vilkår i Danmark, Skandinavien, EU og internationalt. DTL har hovedsæde i København og et servicekontor i Vejle.

Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for at kunne arbejde lejlighedsvist hjemmefra.

Du kan tiltræde 1. marts 2022.

DIN ANSØGNING
Vi skal have din ansøgning senest den 2. januar 2022, men send den gerne tidligere, da vi behandler ansøgningerne løbende. Bliver du indkaldt til en samtale, vil den foregå på DTL's servicekontor, Exxit 59, Transitvej 10, 7100 Vejle.

Ansøgning inkl. relevante bilag skal du maile til DTL på lih@dtl.eu, mærket ”ansøgning”.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Kim Tatt Jakobsen på tlf. 2276 8731 eller chef for Medlemsservice, underdirektør Frank Davidsen på tlf. 2275 2804.

Vi glæder os til at høre fra dig.