Transport 2017: Finalisterne i Årets Transportvirksomhed afsløres på lørdag

På lørdag kl. 13 vil der være høj aktivitet på scenen og spænding i luften på DTLs stand på transportmessen. Her løftes sløret nemlig for de tre finalister, som skal konkurrere om titlen som Årets Transportvirksomhed.

Engsig Transport vandt Årets Transportvirksomhed 2016. Foto: Per Daugaard

Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen kommer og afslører de tre finalister, ligesom sidste års vinder, Engsig Transport fra Sunds, er med. Lene og Leif Engsig vil fortælle om, hvad det har betydet for dem at vinde titlen som Årets Transportvirksomhed.

Det sker alt sammen på stand 7110 i hal J i MCH, hvor DTL holder til i løbet af messen.  

Temaet for konkurrencen er i år de selvkørende vognmænd, der har gjort en særlig indsats inden for kommunikation, sociale medier eller it-teknologi i virksomhedens daglige drift, og hvor det har bidraget til synlighed og givet en klar profil.

Der har været et stærkt felt med endog rigtig mange indstillede virksomheder. Fælles for dem alle er, at vognmanden en stor del af tiden sidder bag rattet i lastbilen, mens den øvrige del af virksomheden også skal passes.

Fra d. 1. november til d. 1. marts har man haft mulighed for at indstille en kollega, underleverandør eller bare en selvkørende vognmand, som man synes, fortjener hæder for at gøre en særlig indsats.

Siden d. 1. marts har dommerne så voteret blandt de indstillede virksomheder. Dommerkomitéen udgøres i lighed med tidligere år af en repræsentant for hver af DTLs fem regioner: Midt/Nord, Syd, Øst, Hovedstaden og Region Special.      

Umiddelbart efter præsentation af de tre finalister d. 25. marts i Herning begynder så det afsluttende heat frem mod kåringen af den endelige vinder af Årets Transportvirksomhed.

Det er en afstemning i to runder: 

  • En afstemning via Facebook, hvor man fra d. 25. marts kan stemme på én af de tre finalister.
  • En sms-afstemning, hvor man fra d. 19. maj ligeledes kan stemme på én af de tre kandidater.

Den samlede vinder af Facebook- og sms-afstemningen kåres som Årets Transportvirksomhed 2017 i forbindelse med DTLs generalforsamling i Aarhus lørdag d. 20. maj.

Årets Transportvirksomhed kåres for 14. år i træk i samarbejde med Codan, Bridgestone, VBG, SOS/Dansk Autohjælp, MTDK, Jyske Finans, Volvo og Circle K.

Følg Årets Transportvirksomhed på Facebook her