Sådan møder du DTL ved Transport 2017

Torsdag åbnes dørene for Transport 2017 og DTL-Danske Vognmænd er på plads i Hal J1, plads 7110. Det helt store fokus for DTL i år er samarbejde. Her kan du læse, hvad du kan opleve:

Samarbejde – dét er det gennemgående tema for DTL-Danske Vognmænds deltagelse på Transport 2017.

På DTL-standen får man nemlig ikke alene mulighed for at møde DTLs mange egne dygtige konsulenter og medarbejdere – man får også direkte adgang til en række af DTLs nære samarbejdspartnere.

Hvad sker torsdag?
Torsdag kl. 13 sætter DTL fokus på højresvingsulykker – og på vigtigheden af det gode samarbejde med andre aktører med vilje og indsigt til at forhindre de tragiske ulykker. Derfor byder vi op til debat med bl.a. forfatteren Jens Christian Grøndahl, Marianne Weinreich (the Cycling Embassy of Denmark), Kjeld Jensen (3F) og DTL-boss Erik Østergaard. Og der kan komme flere navne på.

Torsdag er der hele dagen mulighed for en snak med DTLs chefjurist, John Roy Vesterholm, om den advokataftale DTL-har indgået med det internationale advokatfirma Hausfeld & Co. der har speciale i kartelsager. Det er muligvis interessant for dig, hvis du mener, at du har betalt overpris for dine lastbiler som følge af en række producenters priskarteldannelse.

Du kan også torsdag møde Danmarks Statistiks Peter Ottosen, som lægger vejen forbi og fortæller om Danmarks Statistiks nye app til indberetning af vejgodsstatistik – noget der kan gøre livet betydeligt lettere for mange vognmænd. Det er kl. 14.15 på debatarealet – og derefter kan du tale videre med Peter på DTL-standen.

Du finder selvfølgelig DTLs arbejdsgiverforening og Dansk Erhverv på DTL-standen– og Dansk Erhverv er også værter for en stor debat torsdag eftermiddag kl. 15.00-17.30

Hvad sker fredag?
Fredag kl. 13 debatterer formanden for DTLs kurer- og varebilsudvalg (SKV) Thomas Jensen fra Røde Kro Kurer med folketingsmedlem Claus Kvist Hansen, social dumping-ordfører hos Dansk Folkeparti, samt Erik Østergaard fra DTL, om udfordringerne med unfair konkurrence – ikke mindst på varebilsområdet.

Hvad sker lørdag?
Lørdag kl. 13 er det så tid til at finde finalisterne til Årets Transportvirksomhed. Det bliver medlem af Folketinget og mangeårig transportordfører for Venstre, Kristian Pihl Lorentzen, der står for seancen, når de tre finalister kåres.

I år er ÅTV-samarbejdspartnerkredsen vokset og interessen for at indgå i samarbejdet om Årets Transportvirksomheds-prisen været stor. Så det er med særlig glæde at Volvo, SOS-Dansk Autohjælp, Jyske Finans, Bridgestone, CODAN, MTDK, VBG og Circle K i samarbejde med DTL-Danske Vognmænd byder velkommen på DTL-standen lørdag eftermiddag.

Hvad sker løbende?
Tungvognsspecialisten (TVS) er også i år solidt repræsenteret. Du møder dem ved indgangen til DTL-standen. Men også på scenen, med produktinformation og nyheder. Så her er en formidabel mulighed for at høre mere om TVS-produktet Tacho-Online, om TVS’s bistand i forbindelse med virksomhedskontroller mv.

På DTL-standen har Circle K slået sig ned med en stor kaffemaskine og vi får faste leverancer af wienerbrød alle dagene. Så der bliver god mulighed for en god snak over en kop dampende kaffe – enten i én af de bløde stole, eller ved bordene hos DTL – eller hos samarbejdspartnerne.

Du møder også de gode samarbejdspartnere Applus, COMAsystem og SOS-Dansk Autohjælp på DTL-standen, hvor du alle dagene kan møde deres gode konsulenter og høre mere om deres produkter – og fordelene for DTL-medlemmer. Du vil i løbet af eftermiddagene desuden få mulighed for indtil flere produktpræsentationer fra DTL-samarbejdspartnerne. Og Applus byder også på soft-ice, så ingen behøver gå med uforrettet sag.

Også DTLs finansielle samarbejdspartner, Bankpartner, ved Morten Refsgaard, kommer på DTLs stand. Det er torsdag eftermiddag og hele fredagen.

På den anden side af gangen finder man selvfølgelig CODAN, og intet er mere naturligt end at tage Circle K-kaffen med frem og tilbage. For som bekendt samarbejder CODAN, Circle K og DTL-Danske Vognmænd tæt – og der er mange fordele at hente, hvis man er DTL-medlem og samtidig er kunde hos både CODAN og Circle K. Dét samarbejde er det ideelle muligheder for at høre mere om på Transport2017.

DTLs Selvkørernetværk er som altid også på plads på DTL-standen.

DTL-Magasinet er selvfølgelig også med. Dels i form af et nyt nummer som du kan få gratis på DTL-standen – men også for at dække Transport2017s mange interessante begivenheder.

Du finder DTL på stand J1 7110