Årets Transportvirksomhed: De tre finalister er …

Bjarne Pedersen & Søn I/S, Johannesen Kran & Maskintransport ApS og Thisted Kloakservice I/S er de tre finalister i Årets Transportvirksomhed 2015.

Fra venstre: Bjarne og Benny Bloch fra Thisted Kloakservice, Bjarne og Tommy Pedersen fra Bjarne Pedersen & Søn og Jens Johannesen fra Johannesen Kran & Maskintransport. Fotograf: Tony Brøchner.

Årets Transportfest i Messecenter Herning dannede lørdag den 21. marts den festlige ramme om offentliggørelsen.

Konkurrencen afvikles af DTL-Danske Vognmænd i samarbejde med Codan, Scania, Bridgestone, VBG og SOS Dansk Autohjælp.

I front med optimering
De tre finalister kan alle bryste sig af at være i front, når det gælder optimering af virksomheden.

Hos Bjarne Pedersen & Søn var man blandt de første i Danmark til at implementere 4-akslede køletrailere i flåden. I dag har virksomheden i alt tre 4-akslede køletrailere og kan dermed flytte større mængder gods på færre biler.

Johannesen Kran & Maskintransport ledes i dag af 4. generation i en ubrudt kæde af familiemedlemmer, der har drevet virksomheden siden 1931. Virksomheden er højt specialiseretinden for kran-området.

Thisted Kloakservice løser alle tænkelige opgaver inden for kloakrensning og inspektion af ledninger. Virksomheden er vokset støt siden 1996 – også henover kriseårene – og løser i dag opgaver langt uden for kommunegrænsen.

Du kan læse mere om virksomhederne på dtl.eu. 

”Jeg glæder mig hvert år over de dygtige og professionelle DTL-virksomheder, som vi får sat fokus på med Årets Transportvirksomhed. De gode forretningshistorier er med til at vise, hvad branche kan og står for,” siger adm. direktør i DTL, Erik Østergaard.

Finale på DTLs generalforsamling
Finalen finder sted på DTLs generalforsamling 9. maj i Herning. Optakten til kåringen af Årets Transportvirksomhed 2015 bliver en afstemning på Facebook og en sms-afstemning.

Følg med og deltag i kåringen på Facebook. 

I 2015 er det 12. gang, at kåringen finder sted.