Årets Transportvirksomhed blev kåret på DTLs generalforsamling

Den 9. maj 2015 blev det endelig slået fast: Johannesen Kran & Maskintransport fra Hvidovre er Årets Transportvirksomhed 2015.

Årets Transportvirksomhed 2015 er Johannesen Kran & Maskintransport. Fra venstre konferencier Line Baun Danielsen, vinder Jens Johannesen og DTLs formand Martin Danielsen. Foto: Per Daugaard.

Rejsen til sejrsskamlen har været belagt med spænding i form af afstemning på Facebook og sms-afstemning i dag den 9. maj 2015.

Kåringen skete efter alle kunstens regler med fanfare og glimmerregn over de stolte vindere i forlængelse af DTLs generalforsamling i Herning.

Optimering blev vejen til sejr
Temaet for konkurrencen er i 2015 optimering af virksomheden, og det har bragt mange fine virksomhedsfortællinger frem.

Johannesen Kran & Maskintransports fortælling handler om, at virksomheden er specialiseretinden for kran-området. Virksomheden råder over 30 moderne kranbiler og beskæftiger 40 ansatte. Optimeringspolitikken er at være konstant bevidst om, hvor og hvordan virksomheden bedst kan anvende sine ressourcer. Nyere køretøjer er udstyret med informationssystemer om brændstoføkonomi, som bruges som nyttig informationsindsamling.

Jens Johannesen er 4. generation som vognmand i en ubrudt kæde af familiemedlemmer, der har drevet virksomheden siden 1931.

Ud over æren kan vinderen glæde sig til en tur til Rom sponsoreret af Bridgestone. Vinderen får desuden en markedsføringspakke, der skal hjælpe virksomheden med at nå bredt omkring med sin gode historie.

Om konkurrencen
Årets Transportvirksomhed afvikles af DTL-Danske Vognmænd i samarbejde med Codan, Scania, Bridgestone, VBG og SOS Dansk Autohjælp.

I 2015 er det 12. gang, at kåringen finder sted.

De to øvrige virksomheder i finalen var Thisted Kloakservice og Bjarne Pedersen & Søn. De kan se frem til et gavekort hver på 5.000 kr. til virksomheden.