Weekend-travlhed på Transport 2013

Transport 2013 i Herning er en klar succes. Det er den foreløbige konklusion på DTLs stand på tredjedagen af messen, der varer til og med søndag den 7. april.

Trængsel på DTLs stand lørdag 6. april Foto: John Larsen

Allerede fra tidlig lørdag morgen oplevede DTLs medarbejdere og de selvkørende vognmænd på standen et stort rykind. Kaffevognen trak i de morgenfriske men samtidig blev der tid til at høre nyt fra DTL og de kommercielle partnere.

Direktør i Tungvognsspecialisten Henrik Brunstedt kan berette om rigtig mange henvendelser om den elektroniske køre- og hviletidsadministration Tacho Online:

”Vi har allerede fået en hel del opgaver med hjem i kufferten, og det gælder selvfølgelig især Tacho Online og vores nye produkt TVS Track. Samtidig er det også blevet til rådgivningsopgaver, som flere har været interesserede i”.

Konsulent fra DTL servicekontoret i Region Øst Jesper Ilsø kan bekræfte, at interessen samler sig om det nye system: ”Fra servicekontorerne koncentrerer vi os om at fortælle, hvordan det kan implementeres i dagligdagen. Vi har dog også en del henvendelser om rådgivning i al almindelighed”.

DTLs adm. direktør Erik Østergaard er begejstret for den store interesse for messen:

”Vi har haft væsentlig flere besøgende på vores stand end vi havde for to år siden. Der har hele tiden været et konstant flow af mennesker – både af beslutningstagere, men også af dem, der bare ville have en kop kaffe, en snak elleret slag på boksebolden. Det har givet masser af liv påstanden”, udtaler han til Messeavisen for Transport 2013, der udgives af Transport Tidende og Transportmagasinet i fællesskab.

DTLs direktør fortsætter: ” Det er kanon, at Georg Sørensen og Messecenter Herning er så gode og loyale samarbejdspartnere, at det er lykkedes at få en messe stablet på benene igen i år.

Jeg er glad for den opbakning vi har fået fra udstillerne, og det er vigtigt, at vi støtter op om messen, for at kunne bevare det høje faglige niveau. Georg Sørensen har sagt, at han er frisk på at tage en omgang mere med Transport 2015, og det er vi også”.