Transportens Innovationsnetværk i vækstdebat på Folkemødet

Med deltagelse af spidser fra dansk erhvervsliv, arrangerede Transportens Innovationsnetværk (TINV) og Serviceplatform en debat om vækst og effektivitet i de danske virksomheder med eksempler fra Bornholm.

Vækstpanelet giver gode råd fv. Erik Østergaard, Lars Nørby Johansen, Stine Bosse. Foto: DTL

DTLs adm. direktør og formand for Transportens Innovationsnetværk Erik Østergaard tog på Folkemødet sammen med erhvervskvinde, Stine Bosse, og erhvervsmand, Lars Nørby Johansen, fat på udfordringer og muligheder i dansk erhvervsliv.

Med udgangspunkt i tre bornholmske virksomheders konkrete udfordringer, var banen kridtet op til, at panelet – til anledningen døbt "Vækstmonopolet"– delte ud af deres mange års erfaringer i dansk erhvervsliv.

De tre virksomheder, Hasle Refractories A/S, PH BYG A/S og Karamelkompagniet havde inden seancen alle præsenteret Vækstmonopolet for deres virksomheder og konkrete udfordringer.

Til dagens arrangement kom Vækstmonopolet så med deres bud på, hvordan og med hvilke værktøjer virksomhederne lærer deres styrker og svagheder at kende og forfølger deres drømme om fremtiden.

Og præcis drømme, værdier og et kig indad var et af monopolets budskaber til de tre virksomhedsejere ved dagens arrangement. Dine værdier og drømme nedfældet og implementeret i virksomhedens strategi og drift, var et overordnet budskab fra monopolet.