Kampen om titlen som Årets Transportvirksomhed spidser til

På messen Transport 2013, der åbner torsdag i Herning, er det de besøgende, der afgør hvem, der skal besætte de tre pladser som nominerede til titlen Årets Transportvirksomhed 2013.

Afstemningen foregår i dagene 4. til 6. april. Gæsterne på transportmessen får således mulighed for at stemme på den favorit, man ønsker skal gå videre til finalen den 25. maj. Partnerne bag konkurrencen er DTL sammen med Codan, Scania, Bridgestone, VBG, Dansk Autohjælp – og med Danmarks Transport-Tidende som mediepartner.

Vind IPad og rejse til Paris ”På DTLs og de øvrige partneres stande på transportmessen kan man afgive sin stemme og samtidig være med i konkurrencen om at vinde en IPad. DTL-medlemmer, der besøger messen, kan desuden være med i lodtrækningen om en rejse til Paris” fortæller kommunikationsmedarbejder Line Sandgreen fra DTL.

Hun oplyser, at alle DTL-medlemmer allerede har fået tilsendt en stemmeseddel med posten og har haft mulighed for at afgive brevstemme med post eller fax til DTL. ”Men for at vinde rejsen til Paris skal man altså være gæst på transportmessen i Herning, og adgangsbilletten til messen er også sendt til DTL-medlemmerne – så det er bare om at sætte kursen mod Herning hurtigst muligt”.

Seks kandidater bliver til tre nominerede De seks kandidater er blevet udvalgt af en dommerkomité som særligt egnede til at gå videre i kampen om nomineringerne til finalen i maj måned. Virksomhederne er:

• J.H. Transport i Brøndby for Miljø- og klimavenlige transporter

• Bette Gris ApS i Thisted for kvalitet og dyrevelfærd til fingerspidserne

• HLS Fragt A/S/Slagelse Transportcenter A/S i Slagelse for socialt ansvar for samfundets svage grupper

• Erik’s Fragt ApS i Brabrand for systematisk arbejde med miljø, arbejdsmiljø og skadestop

• P. Fournaise A/S i Fredericia for opfindelsen af en genbrugsordning til vinduesglas

• Budstikken A/S i Brøndby for specialiseringen som kurerleverandør med fokus på miljø

Ud af de seks virksomheder skal der altså vælges tre nominerede, der til finalen 25. maj på DTLs generalforsamling skal dyste om titlen.

Navne på de tre nominerede til transportfest Muligheden for at stemme slutter lørdag den 6. april kl. 14.30. Det skyldes, at de tre virksomheder – der har fået flest stemmer og dermed er nominerede til finalen – bliver offentliggjort lørdag aften til den store transportfest i messecentret.

 

Underholdningen leveres af Sweethearts og Carsten Bang, maden serveres af MCH Messecenter Herning, og transportbranchen står for den gode stemning. Der kan købes billet til festen på www.transport2013.dk