Hans Skat er død

Hans Skat, konsulent i DTL, døde natten til søndag den 24. november i en alder af 59 år. Han måtte opgive kampen mod den kræftsygdom, som de seneste måneder havde fået overtaget hos en ellers livsglad og meget afholdt medarbejder for alle i organisationen.

Altid parat til at give en hånd med, når det brændte på hos kollegaer, har Hans Skat efterladt sig et tomrum, som bliver svært at udfylde. Hans Skat var kendt især i den brede kreds af kran- og blokvognstransportører samt de selvkørende vognmænd som vidende og imødekommende.

Hans Skat var først og fremmest praktikeren, der kunne omsætte de mange tekniske forskrifter og snørklede regler til vognmændenes bedste. Han havde samtidig en enestående evne til at komme i dialog med myndighederne, hvor han kunne fremlægge branchens ønsker og behov på en måde, så der takket være ham gennem årene er opnået mange gode resultater for DTL og medlemmerne.

Hans var også it-mand om en hals. Han fattede meget tidligt interesse for faget, oplærte sig selv til et højt vidensniveau og tog eksaminer i det komplicerede stof. Han blev dermed det centrale omdrejningspunkt, når opgaver og projekter i organisationen indbefattede it-kendskab.

På sin helt egen og ligefremme facon og med en god portion humor, der talte til holdånden hos alle, var Hans sine kollegaers ven og var med til at løfte vognmandsorganisationen til et højt niveau.

Tankerne går til familien, hustruen Nete og børnene, som alt for tidligt har lidt et stort tab.

Bisættelsen finder sted lørdag den 30. november kl. 11 fra Holmens Kirke i København.