DTL-næstformand: Ingen kan klage over manglende DTL-synlighed

Under næstformand Ole Bang Jensens beretning, blev det slået fast, at DTL-medlemmerne ikke alene er med i et godt og stærkt fællesskab – de får også valuta og synlighed for pengene.

Næstformand Ole Bang. Foto: Per Daugaard

”Jeg synes det er et godt og vigtigt fællesskab – og det er et fællesskab man kan mærke. Det er ikke alle generalforsamlinger man hører om, hvor den gode stemning altid er så meget i top, som den vi har her i DTL,” indledte Ole Bang Jensen med at sige til de 230 fremmødte DTL-vognmænd.

Næstformanden slog også et slag for udvidelsen af fællesskabet:

”Vi har nu etableret et DTL-Ungdom, flere unge mennesker ønsker at binde an med erhvervet – og de ønsker at gøre det i DTL. Dét er en rigtig god udvikling.”

Nogle af de ting, der både tiltrækker og fastholder medlemmer, er selvfølgelig god medlemsservice – og så de medlemstilbud, der kan bruges i hverdagen som vognmand, hvorpå Ole Bang Jensen remsede en lang række af de favorable aftaler med eksterne samarbejdspartnere op.

”Jeg vil gerne takke Circle K og Codan for det gode og etablerede samarbejde. Dét har både DTL og vi vognmænd god gavn af […] Vi nyder også godt at et mangeårigt, tæt og fortroligt samarbejde med SOS Dansk Autohjælp. Det ved jeg rigtig mange har gavn af. Det samme gælder Applus bilsyn […] her taler vi om kerneydelser af høj klasse – til gavn for alle DTL-medlemmer, der vælger at benytte sig af det.”

Ole Bang Jensen fremhævede også bl.a. en ny advokataftale med advokatfirmaet Forman Advokater, en ny telefonaftale med Firmafon, og flere andre medlemsmuligheder. Her fremhævede DTL-næstformanden bl.a. www.transportjob.nu og TungVognsSpecialisten.

”Sidste år erhvervede DTL sig hjemmesiden og facebooksiden Transportjob.nu. Det gjorde vi for at imødekomme ønsket om et mere håndfast tilbud til medlemmer, som oplever rekrutteringsproblemer. Jeg ved, at flere af jer allerede efterlyser nye chauffører eller disponenter eller andet – men der er gode tilbud for DTL-medlemmerne, hvis man løbende skal annoncere efter nye medarbejdere”, sagde Ole Bang Jensen, og fortsatte:

”Og så er der jo TungVognSpecialisten – eller TVS som vi siger til daglig. Det går strygende for TVS. Der er nye ansættelser på vej, der kommer flere og flere både danske og svenske kunder til Tacho Online, der er fuldt tryk på bistanden til medlemmerne i forbindelse med virksomhedskontrol. TVS arbejder også med terrorsikring, så vi kan undgå at vores biler pludselig bliver brugt til terror. TVS gør i disse måneder desuden et kæmpe arbejde for at hjælpe medlemmerne, så den persondatalov, der trådte i kraft i går, ikke kommer bag på os som arbejdsgivere. Og så undervises der på livet løs på vognmandskurser osv.”

”Så der er godt gang i biksen – så også en kæmpe tak til TVS for det store og vigtige arbejde” fortsatte DTL-næstformanden.

Om DTL-synligheden i medierne sagde næstformand Ole Bang Jensen bl.a.:

”Ingen kan vist klage over mangel på DTL-synlighed: På Altinget Transport have DTL hele 2 af de 5 mest læste indlæg i 2017 – og 11 gange om året kommer branchens skarpeste transportmagasin – DTL-Magasinet. Måned efter måned, produceret på Grønningen 17 og ude i landet - og værsgo’ - lige ud til medlemmerne og hele branchen.”

Han fortsatte: ”DTL har været flot i medierne om unfair konkurrence og social dumping, om tidsbegrænsning på rastepladserne, om vejtransportpakken og om PostNord-skandalen. Og DTLs tilstedeværelse på Facebook vokser stødt. Dét kan vi være stolte af.”