DTLs æresdiplom

DTLs æresdiplom kan tildeles chauffører, der er ansat hos DTLs medlemsvirksomheder og selvkørende vognmænd, der er medlem af DTL.

Kriterier for tildeling af DTLs æresdiplom

For at få tildelt diplomet skal følgende kriterier være opfyldt:

  • Vognmanden udnævnes som anerkendelse for dygtigt og loyalt gavn for vognmandserhvervet - oftest for 25, 40 og 50 års virke
  • Chaufføren skal til stadighed have været aktiv i vognmandserhvervet i mindst 20 år til den nuværende og tidligere arbejdsgivers fulde tilfredshed.

  • Chaufføren skal have været ansat i samme transportvirksomhed i mindst 10 år og have kørt mindst 250.000 km som professionel chauffør.

  • Chaufføren må ikke i de sidst 15 år have forårsaget alvorlige trafikulykker med personskader, der kan lægges ham/hende til last.

  • Chaufføren må ikke inden for de seneste fem år have begået alvorlige overtrædelser af de regler, der regulerer erhvervet, som fx trafik- og toldlovgivninger.

Klik her og hent ansøgningsskemaet

Æresdiplomer og nåle kan bestilles hele året og rekvireres enten på telefon 7015 9500 hos Lisbeth Hamberg eller på email: dtl@dtl.eu

Ansøgningsformularen indsendes herefter i udfyldt stand via email dlt@dtl.eu

Udover diplomet modtager chaufføren en nål.

DTL betaler halvdelen af produktionsomkostningerne til diplom og nål, mens den anden halvdel betales af arbejdsgiveren (p.t. kr. 200.00 pr. diplom).