Guretruck

Siden 1996 har Guretruck via juridiske, økonomiske og administrative servicer været samarbejdspartner til transport- og logistikbranchen i hele Europa.

Vi bruger vores kunders input til at fokusere på lavpraktiske løsninger på konkrete problemstillinger, og dem har vi løst i én fælles platform, nemlig Truckcontroller.

Derfor kan du bruge Truckcontroller til:

Juridiske tjenesteydelser: Har du fået en bøde? Lad os kigge på den og komme med en vurdering. Vi repræsenterer 19 forskellige jurisdiktioner og behandler månedligt mere end 200 bøder, som vi får reduceret eller til at gå helt væk.

Mindstelønsløsninger: Vi er juridisk repræsenteret i alle 7 lande og repræsenterer månedligt ca. 200.000 chauffører. Du kan lave erklæringerne til alle 7 lande direkte fra Truckcontroller.

Momsrefusion: Laver du nemt via vores selvbetjeningsmodul. Det er hurtigt og sikkert - og så er vores gebyr kun 1,95%.

Assistance: Vores callcenter i Polen sidder klar til at hjælpe dig, hvis du fx bliver stoppet i en kontrol. De taler 10 forskellige sprog og tilbyder bl.a. 24 timers bødeassistance i hele Europa, hvor vi er fremme med kontanter eller check indenfor én time, så du hurtigt er på farten igen.

Gurecards: Læg kortet i lastbilen og upload penge til kortet direkte fra Truckcontroller, når du har brug for det. Hurtig adgang til kontakter i hele verden, godt overblik over forbrug og dokumentation.

GPS positionering: Følg fragten eller brug vores app til at sende billeder af kvitteringer, knytte kommentarer til fragten eller sende køre-/hviletidsanalyser direkte til chaufføren. Du kan også opbevare relevante dokumenter, som chaufføren har nem adgang til.

 

Kan vi også hjælpe dig?

 

Kontakt Filialdirektør Anne Thyssen på tlf. 2556 5622 eller a.thyssen@guretruck.com og lad os høre mere om din forretning.